Indtryk fra Østerbro

Det har været en vild dag. Min bog ankom. På 2 paller. Armene er ligesom ben og balder trætte. Jeg er glad og stolt i maven. Mit værelse dufter meget markant af tryksværte. Bestillingerne på bogen tikker taktfuldt ind i min indbakke. Tak for den overvældende opbakning (og lad den endelig fortsætte, så jeg kan få mit værelses fulde 23 m² tilbage). Må sove. Godnat.

Jeg har set meget frem til dette øjeblik!

...og endnu mere til dette øjeblik!

Sara og Pia (sambo) hjalp venligst til med at slæbe bøgerne op i kollektivet...

Mit værelse er blevet lidt tungere.

En rar fornemmelse.

The real deal...

13 comments to Indtryk fra Østerbro

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>