7 år med foredrag…

Siden jeg i sommeren 2010 – med præstationstør hals og nervøs mave – for første gang offentligt berettede om min jordomrejse på cykel, har jeg afholdt mere end 350 foredrag i Danmark. At få lov til at besøge – for mig ellers ukendte – afkroge af Danmark, med nye ansigter og indblik i ex. den danske foreningskultur, der lever så stærkt derude, føles ofte som en slags antropologisk feltarbejde, og det er stadig svært helt at fatte, at det er en væsentlig del af mit såkaldte arbejdsliv…

  Udover nedenstående virksomheder, har jeg holdt foredrag på en lang række biblioteker, idrætshøjskoler, aftenskoler, gymnasier, handelsskoler, efterskoler, ungdomsskoler, friskoler, højskoler, på plejehjem, universiteter, ved udenlandske filmfestivaller, i cykelklubber, seniorklubber, sognehuse, boghandlere, biografer, teatre, velgørenhedsforeninger, campingforeninger, sportsklubber, erhvervsklubber, mødreklubber, kulturhuse, forsamlingshuse, ved sportsmesser, private arrangementer og et enkelt foredrag i en københavnsk sædbank (!) :-).

De første foredrag for efteråret 2018 er allerede landet. Det er lidt vildt. Og også rart. Spred endelig rygtet…