Bogen er klar!

Ikke siden jeg for 1 år, 1 måned og 12 dage siden var på vej ind mod Rådhuspladsen i København for dermed efter godt 62.000 km undervejs at afslutte min 4-årige cykelekspedition jorden rundt, har jeg været så spændt på dagen foran mig som i dag.

Sideløbende med den sidste tids mere end 60 afholdte foredrag har jeg skrevet bogen “SOLO – 4 år jorden rundt på cykel”, som jeg modtager ikke mindre end 2.034 eksemplarer af med fragtmanden i dag. Det er jeg enormt spændt på og jeg glæder mig meget til at kunne præsentere resultatet af anstrengelserne for dig.

Bogen er på dansk, har 404 sider (inkl. 232 billeder fra ekspeditionen), koster 279,- inkl. porto (i DK) og kan købes fra i dag [læs mere].

Køb bogen her!

De kærligste hilsner – og med håbet om et ustyrligt bogsalg! 🙂

Nicolai

6 thoughts on “Bogen er klar!

  1. Tak for et fremragende foredrag i går på Valby bibliotek! Bogen er hermed bestilt, glæder mig til at læse den. Mvh, Jonas

  2. bogen er lige så spændende som dit foredrag hvis ikke lidt til…
    er i fuld gang og kan dårligt nok lægge den fra mig…

Comments are closed.