Julen kom tidligt i år…

Postmanden har lige været her. Han gjorde mig glad. Der skal ikke altid så meget til. Nu skal Koga-cyklen snart på operationsbordet, fornemmer jeg, og have en ordentlig omgang kærlighed, som den har overlevet uden i mere end et år nu. Det bliver så godt.

4 thoughts on “Julen kom tidligt i år…

 1. Du er altså skør, Nicolai, tænk sig at flippe ud over et tandhjul……….

  1. Ja, lad dog barnet! Men altså, Leon, det er jo både krank, pedalarme, tandhjul (3i1, som de siger), så jeg vil mene der reelt er basis for begejstring! 🙂

 2. Hej Nicolai
  Jeg har med stor beundring set på nettet hvad du har oplevet og lige best, bogen og så kan jeg se du kommer til Herning,det er meget fint.
  Med din erfaring,hvad cykel bruger du ?? det må være en koga,men hvad model ??mener du det er bedst med oppakning på cyklen frem for en trailer ?? kan du få resv. dele over alt til din cykel ?? jeg starter med Nordkap

  1. Hej Steen…

   Du kan se en masse tekniske detaljer om min cykel, Koga Miyata Worldtraveller på ekspeditionssiden, http://www.worldtravellers.dk.

   Jeg har ingen praktisk erfaring med at cykle med trailer – og har været rigtig glad for cykeltasker.

   Storbyer verden over har oftest et par gode cykelbutikker, der normalt kan skaffe det meste udstyr/grej hjem til den tålmodige.

   God tur til Nordkap!

   Mvh, Nicolai

Comments are closed.