Nyt fra forlagskontoret…

Før i går havde jeg ikke holdt foredrag i Rødovre før. Det gjorde jeg i går. Og i dag. Og skal igen i morgen, på min fødselsdag. Alle gange for det ældre segment (plejehjem og pensionistforeninger, i AOF-regi) – et segment, som jeg inden jeg begyndte at holde foredrag rundt i Danmark grundlæggende ikke kendte alt for meget til og meget sjældent færdedes i. Så udover uhyrlige mængder kaffe med næsten lige så uhyrlige mængder (lag)kage, så får jeg altså også et fint lille indblik i plejehjemsverdenen.

Det hænder, at enkelte af de gamle kære falder i søvn under foredraget, hvilket første gang provokerede mig, men jeg har hurtigt lært ikke at tage det personligt – og at råbe lidt højere, skabe lidt mere dramatik, så det bliver sværere for dem at falde i søvn. Selvom de så gerne vil, de gamle.

Jeg bliver konsekvent kaldt for “den unge mand” og det er noget jeg godt ka’ li’, særligt på en dag som i dag, min sidste inden jeg fylder halvrundt i morgen. Halvvejs mod de 70. Hmm…

Jeg sidder i stempeltrance og forbereder dagens udskibning af bøger fra forlagskontoret (aka mit kollektivværelse) på Østerbro...

Det går over al forventning med salget af min nye bog. Jeg er virkelig taknemmelig over den opbakning jeg mærker omkring bogen.

Dagens mange bogbestillinger er klar til forsendelse fra Østerbro Postkontor. Jeg forudser mange ture til det posthus i den kommende tid...

Den opbakning gør mig glad og stolt. Og helvedes travl, og det er ikke altid nemt at få en fod på jorden i disse dage, hvor ønsket om at have sin egen personlige assistent(inde) til at tage sig af alt det praktiske (jeg nævner i flæng: PR omkring foredrag og bog, salg og opfølgning på samme, telefonpasning, indkøb af emballering & porto mm., posthusbesøg, ajourføring af hjemmesider, kaffebrygning etc.) har aldrig været større. Men selvfølgelig er der også en uforbeholden tilfredsstillelse ved at gøre det hele selv, og det er den, der driver mig mere end noget andet.

Sometimes the biggest struggles and the biggest pay-offs are the same, er det blevet sagt i en helt anden forbindelse, men jeg tror på det uanset.

Der er 35 minutter til de 35 er en realitet. Jeg forventer/kræver (endnu) et eventyrligt godt år…

5 thoughts on “Nyt fra forlagskontoret…

 1. Ortopædisk Hospital er desværre nedlagt, eller var der
  måske mulighed for at få skruet et par eksta arme på.
  Må du ha’ en go’ dag halvvejs til støvets år.

 2. Hej Nicolai,

  Jeg modtog bogen i går. Den er bare superflot, lækkert layout og selvfølgelig velskrevet. Billederne er også trykt i rigtig god kvalitet. Det er en fornøjelse at se, at du personligt har kælet for hver en detalje.

  Jeg fulgte dig i flere år fra mit kontor på Kongens Nytorv, og mens jeg var begravet i offentlige papirer passerede du det tibetanske plateau. Det var en fornøjelse og stor inspiration. Tak for din flid på nettet under ekspeditionen.

  Jeg glæder mig til at genopleve det hele i bogen.

  Gert.

 3. Jeg har været på ferie og blev glad og overrasket over bogen var kommet mens jeg var væk.
  Glæder mig til at læse den.
  Og et forsinket tillykke med fødselsdagen.

Comments are closed.