Boganmeldelse i Globen

GLOBEN er navnet på rejsemagasinet for medlemmer af De Berejstes Klub.

I vinters, mens jeg cyklede rundt i Sydøstasien, bragte magasinet en fin anmeldelse af min bog, SOLO. Den kan for den skarptseende læses herunder – alternativt kan den læses via pdf-linket.

En kort rekognoscering på mit loftslager her på Østerbro fortæller mig, at 2. oplag så småt synger på sidste vers. Det er vildt, at den snart er solgt i 3.000 eksemplarer. En signeret bog kan fortsat negles via bogshoppen.

Uddrag fra anmeldelsen:
“[Nicolai] skriver desuden levende, betænktsomt og smukt på sin helt egen facon, og bogen er dertil fyldt med hundredvis af fantastiske billeder fra rejsen i både sort-hvid og farver, så vær på forhånd advaret: Bogen smitter med sit åbne og livsglade budskab om, med Nicolais egne ord, at have ‘appetit (på livet og andet), om glæden ved det umiddelbare og det midlertidige, om at følge sine instinkter og anvisningerne på den mentale radar.'”

“SOLO er fyldt med sådanne små mesterlige glimt og rammende beskrivelser og observationer, for Nicolai skriver med følelse og har øje for de mennesker, han møder på sin vej.

“[…] det føles næsten, som om man selv er med på rejsen, når Nicolai øser ud af sine mange oplevelser i forsøget på at komme væk fra og ud over den velkendte comfort zone – og lære at finde tryghed i det ukendte og at øve sig i kunsten at rejse billigt og føle sig rig.

Læs anmeldelsen i en mere læsevenlig pdf-udgave her.

Anmeldelse, Globen1

Anmeldelse, Globen2

Og en stor tak til Lars-Terje Lysemose, ansvarshavende redaktør på magasinet Globen.